гр. Пловдив, жк. Тракия, Търговски център "Сани", ет. 4
Регистратура: 032 294 936; 0878 899 417
dimed_ood@abv.bg

Често задавани въпроси

Как мога да започна рехабилитация при вас?
Необходимо е да запишете час за преглед при физиотерапевт  в удобно за Вас време. Като това може да се случи на място в Медицински център Димед или  на телефон 032/296936 ; 0878 899 417.
След осъществяване на прегледа в лекарския кабинет, се назначава индивидуална рехабилитационна програма и след това се пристъпва към изпълнение на програмата  в кабинета по рехабилитационна медицина. 

С какво работно време е Физиотерапия Димед?
Всеки делничен ден от 07.30 до 19:00 ч.

Колко дни е необходимо да посещавам процедури?
След осъществяване на прегледа и  снемане на данните за състоянието на пациента се назначава индивидуална програма. Ежедневно се следи за състоянието и прогреса, продължителността се определя спрямо нуждите на всеки пациент. Обикновено това са 7-10 дни, като при нужда физиотерапевтът може да пренасочи пациента за консултация към други специалисти в Медицински център Димед.

Медицински център Димед  работи ли  с направление?
Лечебното заведение има сключен договор  с НЗОК.

Кои специалисти могат да ме насочат за рехабилитация?
Според естеството на оплакванията всеки пациент може да бъде насочен за Физикална и рехабилитационна медицина от личен лекар, Ортопед-травматолог, Невролог, Ревматолог, Акушер-гинеколог, Дерматолог, Пулмолог

Мога ли да отида на санаториум след процедурите?
При осъществяване на прегледа при лекаря е необходимо заявяването на желание за посещение на санаториум.

Как мога да стигна до Физиотерапия Димед?
С личен автомобил, като за удобство на посетителите на Медицински център Димед има на разположение безплатен паркинг. С автобусни линии 4,9,10,17,18,24,25,44,63,66,93,99