Медицински център Димед - контакт
КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ
КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ
Димед За Димед МЦ „ДИМЕД” ООД е частно здравно заведение , предлагащо специализирана доболнична медицинска помощ в различни области на медицината. На Ваше разположение са специалисти с дългогодишен опит и утвърдена практика в Медицински университет Пловдив по ортопедия и травматология, кардиология, неврология, ендокринология, детски болести, хирургия, съдова хирургия, урология, УНГ, психиатрия, акушеро-гинекология, офталмология, хематология, онкология, гастроентерология, нефрология, кожно-венерически болести..
Лекарите работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболяванията. Извършват се ехографска диагностика на коремни органи, на простатна жлеза и пикочен мехур, ехомамографии , ехокардиография с Доплер, трансфонтанелна ехография, ехография на щитовидната жлеза, ехография на тазобедрени стави при новородени, доплерово изследване на периферните кръвоносни съдове, ЕКГ, превръзки, гипсови превръзки, пункции на стави, измерване на костна плътност,колпоскопия, диатермокоагулация,вземане на цитонамазки,компютърно определяне на диоптъра,определяне на рефракцията при деца,определяне на очното налягане, изследване на периферното зрение, гониоскопия, фундобиомикроскопия и други.

За Вас пациентите Димед За улеснение на Вас- пациентите, създадохме Клинична лаборатория, в която се извършват широка гама изследвания.

Центърът разполага с Обща ЛКК, Педиатрична ЛКК и Психиатрична ЛКК.

МЦ”ДИМЕД”ООД е разположен на четвъртия етаж на ТЦ „Сани” в ЖК „Тракия„, град Пловдив. Подходящото му местонахождение и наличието на голям паркинг го прави удобен и предпочитан от много пациенти.

МЦ „ДИМЕД” ООД предоставя медицински услуги с отлично качество и персонално отношение към всеки пациент.

МЦ „ДИМЕД” ООД има сключен договор с НЗОК.

Наши партньори са и "ЗОФ Далл Бог: Живот и здраве” ЕАД", "ДЗИ – Здравно осигуряване”.
Медицински център Димед. Всички права запазени